Facebook

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zobacz więcej

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zobacz więcej

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zobacz więcej

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zobacz więcej

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zobacz więcejZobacz więcej

 

wszystkie produkty
bezglutenowe Produkty: Wafle ryżowe

  • Więcej

    Wafle ryżowe naturalne

    Wartość odżywcza

    Wartość odżywcza na 100 g na porcję (1 wafel = ok. 9,3 g)
    Wartość energetyczna 1602 kJ / 378 kcal 149 kJ / 35 kcal
    Tłuszcz, w tym: 2,3 g <0,2 g
    -kwasy tłuszczowe nasycone 0,5 g <0,1 g
    Węglowodany, w tym: 79,5 g 7,4 g
    -cukry 1,4 g 0,1 g
    Błonnik 3,3 g 0,3 g
    Białko 8,2 g 0,8 g
    Sól 0,02 g <0,01 g

    Opakowanie zawiera ok. 14 porcji produktu (14 wafli) po ok. 9,3 g

    Jeśli szukasz pysznych inspiracji, mamy dla Ciebie idealne rozwiązanie! Nasze wafle ryżowe naturalne to smaczna, bezglutenowa przekąska stosowana również jako alternatywa dla tradycyjnego pieczywa. Są idealne do przygotowania kanapek z różnorodnymi dodatkami. Możesz je chrupać na okrągło! Świetnie smakują w wersji na słodko, jak i w wytrawnej. Jeden wafel to zaledwie 35 kcal. Zasmakuj w naszych ryżowych krążkach i urozmaić nimi swoją codzienną dietę. Produkt certyfikowany przez Polskie Stowarzyszenie Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej.

    – produkt bezglutenowy
    – źródło błonnika
    – wypiekane z pełnego ziarna
    – bez dodatku soli
    – 1 wafel to ok. 35 kcal
    – zamiennik tradycyjnego pieczywa
    – idealne ze słodkimi jak i słonymi dodatkami

    Składniki: ryż brązowy.

  • Wartość odżywcza

    Wartość odżywcza na 100 g na porcję (1 wafel = ok. 9,3 g)
    Wartość energetyczna 1625 kJ / 384 kcal 151 kJ / 36 kcal
    Tłuszcz, w tym: 3,6 g <0,3 g
    -kwasy tłuszczowe nasycone 0,6 g 0,1 g
    Węglowodany, w tym: 77,0 g 7,2 g
    -cukry 1,5 g 0,1 g
    Błonnik 3,3 g 0,3 g
    Białko 9,2 g 0,9 g
    Sól 0,63 g <0,06 g

    Opakowanie zawiera ok. 14 porcji produktu (14 wafli) po ok. 9,3 g

    Więcej

    Wafle ryżowe ze słonecznikiem

    Wafle ryżowe ze słonecznikiem to wypiekane z naturalnego ryżu brązowego krążki z dodatkiem obłuszczonych nasion słonecznika. Pyszne i chrupiące, idealne do przygotowania różnorodnych kanapek. Są źródłem błonnika pokarmowego oraz pożywną przekąską o każdej porze dnia. Świetnie sprawdzą się do przygotowania kanapek zarówno w wersji wytrawnej, jak i na słodko. Produkt ten jest certyfikowany przez Polskie Stowarzyszenie Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej, więc smakiem naszych wafli ze słonecznikiem mogą cieszyć się też osoby korzystające w swojej diecie z produktów bezglutenowych.

    – produkt bezglutenowy
    – źródło błonnika
    – wypiekane z pełnego ziarna
    – z ziarnami słonecznika
    – 1 wafel to ok. 36 kcal
    -charakterystyczny smak
    – idealny zamiennik tradycyjnego pieczywa
    – doskonała przekąska każdego dnia

    Składniki: ryż brązowy 96,4%, ziarna słonecznika 3%, sól

  • Wartość odżywcza

    Wartość odżywcza na 100 g na porcję (1 wafel = ok. 9,3 g)
    Wartość energetyczna 1628 kJ / 385 kcal 153 kJ / 36 kcal
    Tłuszcz, w tym: 3,9 g <0,4 g
    -kwasy tłuszczowe nasycone 0,8 g <0,1 g
    Węglowodany, w tym: 76,0 g 7,1 g
    -cukry 1,2 g 0,1 g
    Błonnik 3,3 g 0,3 g
    Białko 9,7 g 0,9 g
    Sól 0,54 g <0,05 g

    Opakowanie zawiera ok. 14 porcji produktu (14 wafli) po ok. 9,3 g

    Niebanalne połączenie dodatków oraz chrupkość jest tym co wyróżnia nasze wafle ryżowe z pestkami dyni i algami morskimi. To właśnie im zawdzięczają one zielone plamki. Wypiekane z naturalnego ryżu brązowego krążki są świetną bazą do stworzenia pysznych kanapek zarówno w wersji wytrawnej, jak i na słodko. Pożywne wafle są źródłem błonnika i nie zawierają glutenu, co potwierdza certyfikat Polskiego Stowarzyszenia Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej.

    – produkt bezglutenowy
    – źródło błonnika
    – wypiekane z pełnego ziarna
    – z pestkami dyni i algami morskimi
    – 1 wafel to ok. 36 kcal
    – chrupiące
    – idealny zamiennik tradycyjnego pieczywa
    – doskonała przekąska każdego dnia

    Składniki:ryż brązowy 90,4%, pestki dyni 5,5%, granulat z algami (mąka kukurydziana, olej rzepakowy, sól, sproszkowane algi morskie, barwnik: kompleksy miedziowe chlorofilin), sól.

    Więcej

    Wafle ryżowe z pestkami dyni i algami morskimi

  • Więcej

    Wafle ryżowe z solą morską

    Wartość odżywcza

    Wartość odżywcza na 100 g na porcję (1 wafel = ok. 9,3 g)
    Wartość energetyczna 1590 kJ / 375 kcal 148 kJ / 35 kcal
    Tłuszcz, w tym: 2,2 g <0,2 g
    -kwasy tłuszczowe nasycone 0,5 g <0,1 g
    Węglowodany, w tym: 78,6 g 7,3 g
    -cukry 1,4 g 0,1 g
    Błonnik 3,5 g 0,3 g
    Białko 8,5 g 0,8 g
    Sól 0,64 g <0,06 g

    Opakowanie zawiera ok. 14 porcji produktu (14 wafli) po ok. 9,3 g

    Wafle ryżowe z solą morską zachwycają chrupkością i delikatnie słonym smakiem. Wypiekane z naturalnego ryżu brązowego z dodatkiem soli morskiej krążki są pyszną bazą do przygotowania kanapek. Możesz je chrupać z ulubionymi wytrawnymi dodatkami lub bez. Duże opakowanie wafli wystarczy na dłużej! Chrup śmiało pyszną bezglutenową przekąskę będącą doskonałym źródłem błonnika pokarmowego. Nasze wafle są certyfikowane przez Polskie Stowarzyszenie Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej.

    – produkt bezglutenowy
    – źródło błonnika
    – wypiekane z pełnego ziarna
    – z solą morską
    – 1 wafel to ok. 35 kcal
    – wyraziste w smaku
    – idealny zamiennik tradycyjnego pieczywa
    – doskonała przekąska każdego dnia

    Składniki: ryż brązowy (99,3%), sól morska (0,7%)

  • Wartość odżywcza

    Wartość odżywcza na 100 g na porcję (1 wafel = ok. 9,3 g)
    Wartość energetyczna 1638 kJ / 387 kcal 152 kJ / 36 kcal
    Tłuszcz, w tym: 4,1 g <0,4 g
    -kwasy tłuszczowe nasycone 0,6 g <0,1 g
    Węglowodany, w tym: 75,2 g 7,0 g
    -cukry 0,5 g 0,1 g
    Błonnik 4,3 g 0,4 g
    Białko 10,2 g 0,9 g
    Sól 0,98 g <0,09 g

    Opakowanie zawiera ok. 14 porcji produktu (14 wafli) po ok. 9,3 g

    Więcej

    Wafle 7 ziaren z ryżem dzikim

    7 różnych dodatków stanowi bazę do produkcji naszych niezwykłych wafli 7 ziaren z ryżem dzikim! Dzięki połączeniu tak wielu naturalnych składników: kukurydzy, słonecznika, amarantusa, kaszy gryczanej nieprażonej, kaszy jaglanej, siemienia lnianego i brązowego ryżu otrzymaliśmy dokonały produkt do przygotowania fantazyjnych kanapek lub chrupania bez dodatków. To świetne źródło błonnika pokarmowego, idealny zamiennik tradycyjnego pieczywa oraz bezglutenowa przekąska, której bezpieczeństwo spożywania przez osoby będące na diecie bezglutenowej zostało potwierdzone certyfikatem Polskiego Stowarzyszenia Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej. Chrup na zdrowie!

    – produkt bezglutenowy
    – źródło błonnika
    – wypiekane z pełnego ziarna
    – z ryżem dzikim
    – 1 wafel to ok. 36 kcal
    – bogata kompozycja ziaren
    – idealny zamiennik tradycyjnego pieczywa
    – doskonała przekąska każdego dnia

    Składniki:ryż brązowy 82,9%, kukurydza 10%, słonecznik 2%, ryż dziki 1%, amarantus 1%, kasza gryczana nieprażona 1%, kasza jaglana 1%, sól, siemię lniane 0,5%.

  • Wartość odżywcza

    Wartość odżywcza na 100 g na porcję (1 wafel = ok. 9,3 g)
    Wartość energetyczna 1612 kJ / 381 kcal 151 kJ / 36 kcal
    Tłuszcz, w tym: 3,9 g 0,4 g
    -kwasy tłuszczowe nasycone 0,7 g 0,1 g
    Węglowodany, w tym: 75,0g 7,0 g
    -cukry 0,8 g 0,1 g
    Błonnik 4,9 g 0,5 g
    Białko 9,0 g 0,8 g
    Sól 0,76 g <0,07 g
    Niacyna 4,2 mg (26%*) 0,39 mg
    Magnez 125 mg (33%*) 11,6 mg

    * dziennej referencyjnej wartości spożycia

    Opakowanie zawiera ok. 14 porcji produktu (14 wafli) po ok. 9,3 g

    Wafle ryżowe z wiesiołkiem i siemieniem lnianym to wafle wypiekane z pełnych ziaren naturalnego ryżu brązowego z dodatkiem nasion wiesiołka, maku i siemienia lnianego. Idealnie sprawdzą się jako baza do przygotowania śniadania, zamiennik tradycyjnego pieczywa na kolację czy sposób na szybką przekąskę w pracy. Wyśmienicie smakuje zarówno z wytrawnymi, jak i słodkimi dodatkami. Chrup śmiało pyszną bezglutenową przekąskę będącą doskonałym źródłem błonnika pokarmowego. Nasze wafle są certyfikowane przez Polskie Stowarzyszenie Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej.

    – produkt bezglutenowy
    – źródło błonnika
    – wypiekane z pełnego ziarna
    – z nasionami wiesiołka i maku
    – 1 wafel to ok. 36 kcal
    – minerały i witamimy pochodzenia naturalnego
    – wysoka zawartość magnezu
    – źródło niacyny (witamina B3)
    – idealny zamiennik tradycyjnego pieczywa
    – doskonała przekąska każdego dnia

    Składniki: ryż brązowy 82,4%, kukurydza, siemię lniane 3%, kasza gryczana nieprażona, nasiona maku, sól, nasiona wiesiołka 0,5%.

    Więcej

    Wafle ryżowe z wiesiołkiem i siemieniem lnianym

  • Więcej

    Wafle musli z algami morskimi, bananem i kokosem

    Wartość odżywcza

    Wartość odżywcza na 100 g na porcję (1 wafel = ok. 9,3 g)
    Wartość energetyczna 1612 kJ / 381 kcal 149 kJ / 35 kcal
    Tłuszcz, w tym: 4,2 g 0,4 g
    -kwasy tłuszczowe nasycone 1,6 g 0,1 g
    Węglowodany, w tym: 73,6 g 6,8 g
    -cukry 0,8 g 0,1 g
    Błonnik 6,7 g 0,6 g
    Białko 8,9 g 0,8 g
    Sól 0,12 g <0,1 g

    Opakowanie zawiera ok. 14 porcji produktu (14 wafli) po ok. 9,3 g

    Wafle musli wypiekane są z naturalnego ryżu brązowego z dodatkiem alg morskich, wiórek kokosowych i banana. Ta chrupka przekąska może Wam towarzyszyć w trakcie całego dnia. Idealnie sprawdzi się jako baza do przygotowania śniadania, zamiennik tradycyjnego pieczywa na kolację czy sposób na szybką przekąskę w pracy. Wyśmienicie smakuje zarówno z wytrawnymi, jak i słodkimi dodatkami. Chrup śmiało pyszną bezglutenową przekąskę będącą doskonałym źródłem błonnika pokarmowego. Nasze wafle są certyfikowane przez Polskie Stowarzyszenie Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej.

    – produkt bezglutenowy
    – wysoka zawartość błonnika
    – wypiekane z pełnego ziarna
    – z bananem i kokosem
    – 1 wafel to ok. 35 kcal
    – bez dodatku cukrów*
    – idealny zamiennik tradycyjnego pieczywa
    – doskonała przekąska każdego dnia

    *zawiera naturalnie występujące cukry

    Składniki: ryż brązowy 87,9 %, kukurydza, granulat z algami (mąka kukurydziana, olej rzepakowy, sól, sproszkowane algi morskie 0,03 %, barwnik: kompleksy miedziowe chlorofilin), ziarna słonecznika, wiórki kokosowe 1,8 %, chipsy bananowe niesłodzone ( banany 0,3 %, olej kokosowy).

Facebook