Facebook

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zobacz więcej

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zobacz więcej

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zobacz więcej

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zobacz więcej

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zobacz więcejZobacz więcej

 

wszystkie produkty
bezglutenowe Produkty: Wafle w czekoladzie i polewie

  • Więcej

    Wafle jaglane w czekoladzie mlecznej

    Wartość odżywcza

    Wartość odżywcza na 100 g na porcję (1 wafel = ok. 15 g)
    Wartość energetyczna 1993 kJ / 475 kcal 298 kJ / 71 kcal
    Tłuszcz, w tym: 19,4 g 2,9 g
    -kwasy tłuszczowe nasycone 10,8 g 1,6 g
    Węglowodany, w tym: 64,9 g 9,7 g
    -cukry 27,5 g 4,1 g
    Błonnik 2,1 g 0,3 g
    Białko 9,1 g 1,4 g
    Sól 0,11 g <0,02 g

    Opakowanie zawiera 2 porcje produktu (2 wafle) po ok. 15 g

    Bazą dla tej słodkiej przekąski jest wafel jaglany wypiekany z kaszy jaglanej z dodatkami. Oblany pyszną czekoladą mleczną stanowi doskonałą przekąskę dla każdego łasucha. Co więcej, pysznym smakiem wafli jaglanych w czekoladzie mlecznej mogą się cieszyć także osoby będące na diecie bezglutenowej. Produkt zawiera też błonnik. Dzięki zastosowaniu mniejszego, poręcznego opakowania mieszczącego w sobie dwa pyszne krążki – możesz je zabrać ze sobą wszędzie i sięgnąć po pyszną, słodką przekąskę zawsze, kiedy tylko będziesz mieć na to ochotę.

    – produkt bezglutenowy
    – źródło błonnika
    - 52% czekolady mlecznej
    – 1 wafel to tylko 71 kcal
    – cienkie i chrupiące
    – w poręcznym opakowaniu
    - alternatywa dla konwencjonalnych słodyczy

    Składniki: czekolada mleczna 52% (cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, mleko odtłuszczone w proszku, emulgator: lecytyna sojowa), kasza jaglana 22%, ryż brązowy, mąka jaglana 5,8%, mąka kukurydziana, olej rzepakowy.

  • Wartość odżywcza

    Wartość odżywcza na 100 g na porcję (1 wafel = ok. 15 g)
    Wartość energetyczna 1982 kJ / 473 kcal 396 kJ / 71 kcal
    Tłuszcz, w tym: 20,3 g 3,0 g
    -kwasy tłuszczowe nasycone 11,3 g 1,7 g
    Węglowodany, w tym: 62,2 g 9,3 g
    -cukry 24,0 g 3,6 g
    Błonnik 5,1 g 0,8 g
    Białko 7,8 g 1,2 g
    Sól 0,01 g <0,01 g

    Opakowanie zawiera 2 porcje produktu (2 wafle) po ok. 15 g

    Więcej

    Wafle jaglane w czekoladzie deserowej

    Wafle jaglane w czekoladzie deserowej to dwa krążki wypieczone z kaszy jaglanej i oblane pyszną czekoladą deserową. Są świetne dla osób, które lubią słodycze i cenią sobie najwyższą jakość słodkich przekąsek. Ich wyjątkowy smak zawdzięczamy chrupkości wafla jaglanego w połączeniu z pyszną czekoladą deserową. Idealnie sprawdzą się jako przekąska dla osób na diecie bezglutenowej. Zwierają też błonnik. Dzięki zastosowaniu mniejszego opakowania, mieszczącego w sobie dwie porcje wafli, można je mieć zawsze pod ręką.

    – produkt bezglutenowy
    – źródło błonnika
    - 52% czekolady deserowej
    – 1 wafel to tylko 71 kcal
    – cienkie i chrupiące
    – w poręcznym opakowaniu
    - alternatywa dla konwencjonalnych słodyczy

    Składniki: czekolada (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgatory: lecytyna sojowa i E476, aromat: wanilina), kasza jaglana 22%, ryż brązowy, mąka jaglana 5,8%, mąka kukurydziana, olej rzepakowy. Możliwa obecność mleka

  • Wartość odżywcza

    Wartość odżywcza na 100 g na porcję (1 wafel = ok. 16,3 g)
    Wartość energetyczna 1994 kJ / 475 kcal 325 kJ / 77 kcal
    Tłuszcz, w tym: 19,6 g 3,2 g
    -kwasy tłuszczowe nasycone 12,1 g 2,0 g
    Węglowodany, w tym: 65,3 g 10,6 g
    -cukry 30,8 g 5,0 g
    Błonnik 2,8 g 0,5 g
    Białko 8,0 g 1,3 g
    Sól 0,12 g 0,02 g

    Opakowanie zawiera 4 porcje produktu (4 wafle) po ok. 16,3 g

    Wafle ryżowe w czekoladzie mlecznej wypiekane są z całych ziaren ryżu brązowego i polane czekoladą mleczną. Stanowią idealne połączenie chrupkiego wafla ryżowego z apetycznym i słodkim smakiem czekolady. Doskonale sprawdzą się jako sycąca przekąska, również dla osób na diecie bezglutenowej. Opakowanie zawiera 4 sztuki wafli.

    – produkt bezglutenowy
    – 48% czekolady mlecznej
    – wypiekane z pełnego ziarna
    – 1 wafel to tylko 77 kcal
    – aksamitne i chrupiące
    – alternatywa dla konwencjonalnych słodyczy
    - cienkie i chrupiące

    Składniki: ryż brązowy 52%, czekolada mleczna 48% (cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, mleko odtłuszczone w proszku, emulgator: lecytyna sojowa).

    Więcej

    Wafle ryżowe w czekoladzie mlecznej

  • Więcej

    Wafle ryżowe w czekoladzie deserowej

    Wartość odżywcza

    Wartość odżywcza na 100 g na porcję (1 wafel = ok. 16,3 g)
    Wartość energetyczna 2003 kJ / 478 kcal 328 kJ / 78 kcal
    Tłuszcz, w tym: 20,0 g 2,0 g
    -kwasy tłuszczowe nasycone 12,2 g 2,0 g
    Węglowodany, w tym: 64,3 g 10,5 g
    -cukry 26,7 g 4,4 g
    Błonnik 4,4 g 0,7 g
    Białko 7,9 g 1,3 g
    Sól 0,02 g <0,01 g

    Opakowanie zawiera 4 porcje produktu (4 wafle) po ok. 16,3 g

    Wafle ryżowe w czekoladzie deserowej wypiekane są z całych ziaren ryżu brązowego i polane czekoladą deserową. Stanowią idealne połączenie chrupkiego wafla ryżowego z apetycznym i słodkim smakiem czekolady. Doskonale sprawdzą się jako sycąca przekąska, również dla osób na diecie bezglutenowej. Opakowanie zawiera 4 sztuki wafli.

    – produkt bezglutenowy
    – 48% czekolady deserowej
    – wypiekane z pełnego ziarna
    – 1 wafel to tylko 78 kcal
    – aksamitne i chrupiące
    – alternatywa dla konwencjonalnych słodyczy

    Składniki: ryż brązowy 52%, czekolada 48% (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgatory: lecytyna sojowa i E 476, aromat: wanilina). Możliwa obecność mleka.

  • Wartość odżywcza

    Wartość odżywcza na 100 g na porcję (1 wafel = ok. 16,3 g)
    Wartość energetyczna 1993 kJ / 475 kcal 326 kJ / 78 kcal
    Tłuszcz, w tym: 20,0 g 3,3 g
    -kwasy tłuszczowe nasycone 18,2 g 3,0 g
    Węglowodany, w tym: 66,4 g 10,8 g
    -cukry 31,2 g 5,1 g
    Błonnik 1,5 g 0,2 g
    Białko 6,6 g 1,1 g
    Sól 0,24 g 0,04 g

    Opakowanie zawiera 4 porcje produktu (4 wafle) po ok. 16,3 g

    Więcej

    Wafle ryżowe w polewie jogurtowej

    Wafle ryżowe w polewie jogurtowej wypiekane są z całych ziaren ryżu brązowego i polane polewą jogurtową. Stanowią idealne połączenie chrupkiego wafla ryżowego z apetycznym i delikatnym smakiem jogurtu. Są produktem bezglutenowym. Doskonale sprawdzą się jako sycąca przekąska, również dla osób na diecie bezglutenowej. Opakowanie zawiera 4 sztuki wafli.

    – produkt bezglutenowy
    – 48% polewy jogurtowej
    – wypiekane z pełnego ziarna
    – 1 wafel to tylko 78 kcal
    – aksamitne i chrupiące
    – alternatywa dla konwencjonalnych słodyczy

    Składniki: ryż brązowy 52%, polewa jogurtowa 48% (cukier, tłuszcze roślinne (kokosowy, z nasion palmy, palmowy, shea) w zmiennych proporcjach, serwatka w proszku [z mleka], proszek jogurtowy [z mleka] 7,4%, emulgator: lecytyna sojowa).

Facebook