Facebook

 

 

 

 

 

 

 

 

Zobacz więcej

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zobacz więcej

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zobacz więcej

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zobacz więcejZobacz więcej

 

wszystkie produkty
bezglutenowe Produkty: Wafle w czekoladzie i polewie

  • Więcej

    Wafle jaglane w czekoladzie deserowej

    Wartość odżywcza

    Wartości odżywcze na 100 g na wafel (ok. 15g)
    Wartość energetyczna 1982 kJ / 473 kcal 296 kJ / 71 kcal
    Tłuszcz, w tym:
    20,3 g 3,0 g
    -kwasy tłuszczowe nasycone 11,3 g 1,7 g
    Węglowodany, w tym:
    62,2 g 9,3 g
    -cukry 24,0 g 3,6 g
    Błonnik 5,1 g 0,8 g
    Białko 7,8 g 1,2 g
    Sól 0,01 g <0,01 g

    RWS Referencyjna Wartość Spożycia

    Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej

    (8400 kJ / 2000 kcal ).

    Wafle jaglane w czekoladzie deserowej – to dwa krążki wypieczone z kaszy jaglanej i oblane pyszną czekoladą deserową. Są świetne dla osób, które lubią słodycze i cenią sobie najwyższą jakość słodkich przekąsek. Ich wyjątkowy smak zawdzięczamy chrupkości wafla jaglanego w połączeniu z pyszną czekoladą deserową. Idealnie sprawdzą się jako przekąska dla osób na diecie bezglutenowej. Zwierają też błonnik i białko. Dzięki zastosowaniu mniejszego opakowania, mieszczącego w sobie dwie porcje wafli, można je mieć zawsze pod ręką.

    Składniki: czekolada deserowa 52% (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgatory: lecytyna sojowa i E476, aromat: wanilia), kasza jaglana 22%,ryż brązowy, mąka jaglana 5,8%, mąka kukurydziana, olej rzepakowy. Możliwa obecność mleka.

  • Wartość odżywcza

    Wartości odżywcze na 100 g na wafel (ok. 15g)
    Wartość energetyczna 1993 kJ / 475 kcal 298 kJ / 71 kcal
    Tłuszcz, w tym:
    19,4 g 2,9 g
    -kwasy tłuszczowe nasycone 10,8 g 1,6 g
    Węglowodany, w tym:
    64,9 g 9,7 g
    -cukry 27,5 g 4,1 g
    Błonnik 2,1 g 0,3 g
    Białko 9,1 g 1,4 g
    Sól 0,11 g <0,02 g

    RWS Referencyjna Wartość Spożycia

    Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej

    (8400 kJ / 2000 kcal ).

    Więcej

    Wafle jaglane w czekoladzie mlecznej

    Wafle jaglane w czekoladzie mlecznej – bazą dla tej słodkiej przekąski jest wafel wypiekany z kaszy jaglanej z dodatkami. Oblany pyszną czekoladą mleczną stanowi doskonałą przekąskę dla każdego łasucha. Co więcej, pysznym smakiem wafli jaglanych w czekoladzie mlecznej mogą się cieszyć także osoby będące na diecie bezglutenowej. Produkt zawiera również błonnik i białko. Dzięki zastosowaniu mniejszego, poręcznego opakowania mieszczącego w sobie dwa pyszne krążki – możesz je zabrać ze sobą wszędzie i sięgnąć po pyszną, słodką przekąskę zawsze, kiedy tylko będziesz mieć na to ochotę.

    Składniki: czekolada mleczna 52% (cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełna w proszku, miazga kakaowa, mleko odtłuszczone w proszku, emulgator: lecytyna sojowa), kasza jaglana 22%, ryż brązowy, mąka jaglana 5,8%, mąka kukurydziana, olej rzepakowy.

  • Wartość odżywcza

    Wartości odżywcze na 100 g na wafel (ok. 16,3g) % RWS na wafel
    Wartość energetyczna 1943 kJ / 460 kcal 314 kJ / 75 kcal 4%
    Tłuszcz, w tym:
    17,3 g 2,8 g 4%
    -kwasy tłuszczowe nasycone 10,0 g 1,6 g 8%
    Węglowodany, w tym:
    67,1 g 10,9 g 4%
    -cukry 26,0 g 4,2 g 5%
    Błonnik 2,6 g 0,4 g
    Białko 7,8 g 1,3 g 3%
    Sól 0,11 g 0,02 g <1%

    RWS Referencyjna Wartość Spożycia

    Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej

    (8400 kJ / 2000 kcal ).

    Wafle ryżowe w czekoladzie mlecznej wypiekane są z całych ziaren ryżu brązowego i polane czekoladą mleczną. Stanowią idealne połączenie chrupkiego wafla ryżowego z apetycznym i słodkim smakiem czekolady. Doskonale sprawdzą się jako sycąca przekąska, również dla osób na diecie bezglutenowej. Opakowanie zawiera 4 sztuki wafli.

    Składniki:
    52% ryż brązowy, 48% czekolada mleczna (cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, mleko odtłuszczone w proszku, emulgator: lecytyna sojowa).

    Więcej

    Wafle ryżowe w czekoladzie mlecznej

  • Więcej

    Wafle ryżowe w czekoladzie deserowej

    Wartość odżywcza

    Wartości odżywcze na 100 g na wafel (ok. 16,3g) % RWS na wafel
    Wartość energetyczna 1921 kJ / 458 kcal 315 kJ / 75 kcal 4%
    Tłuszcz, w tym:
    18,1 g 3,0 g 4%
    -kwasy tłuszczowe nasycone 10,4 g 1,7 g 9%
    Węglowodany, w tym:
    64,6 g 10,5 g 4%
    -cukry 22,8 g 3,7 g 4%
    Błonnik 5,3 g 0,9 g  
    Białko 6,5 g 1,1 g 2%
    Sól 0,02 g 0,01 g <1%

    RWS Referencyjna Wartość Spożycia

    Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej

    (8400 kJ / 2000 kcal ).

    Wafle ryżowe w czekoladzie deserowej wypiekane są z całych ziaren ryżu brązowego i polane czekoladą deserową. Stanowią idealne połączenie chrupkiego wafla ryżowego z apetycznym i słodkim smakiem czekolady. Doskonale sprawdzą się jako sycąca przekąska, również dla osób na diecie bezglutenowej. Opakowanie zawiera 4 sztuki wafli.

    Składniki:
    52% ryż brązowy, 48% czekolada deserowa (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgatory: lecytyna sojowa i E 476, aromat: wanilina). Produkt może zawierać śladowe ilości mleka.

  • Wartość odżywcza

    Wartości odżywcze na 100 g na wafel (ok. 16,3g) %RWS na wafel
    Wartość energetyczna 1960 kJ  467 kcal 319 kJ   76 kcal 4%
    Tłuszcz, w tym:
    18,0 g 2,9 g 4%
    -kwasy tłuszczowe nasycone 16,6 g 2,7 g 14%
    Węglowodany, w tym:
    69,2 g 11,3 g 4%
    -cukry 28,6 g 4,7 g 5%
    Błonnik 1,7 g 0,3 g  
    Białko 6,1 g 1,0 g 2%
    Sól 0,24 g 0,04 g <1%

    RWS Referencyjna Wartość Spożycia

    Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej

    (8400 kJ / 2000 kcal ).

    Więcej

    Wafle ryżowe w polewie jogurtowej

    Wafle ryżowe w polewie jogurtowej wypiekane są z całych ziaren ryżu brązowego i polane polewą jogurtową. Stanowią idealne połączenie chrupkiego wafla ryżowego z apetycznym i delikatnym smakiem jogurtu. Są produktem bezglutenowym. Doskonale sprawdzą się jako sycąca przekąska, również dla osób na diecie bezglutenowej. Opakowanie zawiera 4 sztuki wafli.

    Składniki:
    52% ryż brązowy, 48% polewa jogurtowa (cukier, całkowicie utwardzony tłuszcz palmowy, serwatka w proszku [z mleka], proszek jogurtowy [z mleka], emulgator: lecytyna sojowa). Produkt może zawierać śladowe ilości orzechów laskowych i migdałów.

Facebook