Chipsy z ciecierzycy o smaku sera cheddar to nie tylko pyszna przekąska, ale również doskonałe połączenie smaku i jakości. Wyprodukowane z najwyższą starannością, stanowią doskonały wybór także dla osób z celiakią i na diecie bezglutenowej. To doskonałe źródło białka roślinnego i naturalnego smaku. Dodatkowo, mieszanka skrobi ziemniaczanej i kukurydzianej zapewnia chipsom wyjątkową chrupkość.
Składniki: granulat z ciecierzycy (32% mąka z ciecierzycy, mąka ryżowa, odwodniony ziemniak, skrobia ziemniaczana, skrobia kukurydziana, sól), posypka o smaku sera cheddar [maltodekstryna, serwatka w proszku (z mleka), sól, ser w proszku (z mleka), cukier, aromat naturalny (zawiera mleko), cebula w proszku, aromaty, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, ekstrakt przypraw (papryka)], oliwa z wytłoczyn z oliwek. Możliwa obecność soi i gorczycy.