NOWOŚĆ – Chipsy kukurydziane o smaku zielonej cebulki 20 g
Chipsy kukurydziane o smaku zielonej cebulki od Sonko to nasz dobrze znany produkt w nowej odsłonie czyli mniejszej gramaturze – idealne jako lekka przekąska w pracy lub szkole!
Co je wyróżnia?
małe opakowanie – idealne do torebki lub plecaka
bez oleju palmowego
zroszone mgiełką oliwy
ponad 70% mniej tłuszczu niż w klasycznych chipsach ziemniaczanych
Składniki: 57,5% kukurydza popcornowa – bez łuski, granulat kukurydziany (24,1% mąka kukurydziana, olej rzepakowy), oliwa z wytłoczyn z oliwek, sól, dekstroza (kukurydziana), serwatka w proszku (z mleka), cebula w proszku, laktoza (z mleka), mleko w proszku, suszona natka pietruszki, ekstrakt z drożdży, syrop skrobiowy (kukurydziany), regulatory kwasowości: kwas mlekowy i kwas jabłkowy, aromat. Możliwa obecność soi i gorczycy.