Chipsy kukurydziane to doskonała alternatywa dla klasycznych chipsów ziemniaczanych. W przeciwieństwie do nich nie zawierają aż tylu kalorii oraz tłuszczów. Są więc idealnym wyborem dla osób, które chcą zadbać o linię. Smakowicie przyprawione chipsy kukurydziane świetnie sprawdzą się jako przekąska w ciągu dnia lub na imprezie. Zielona cebulka to jeden z klasycznych smaków chipsów, które mają ostro-kwaśne połączenie. Są doskonałą przekąską dla każdego, kto akurat ma ochotę na coś wytrawnego, a jednocześnie nie ma ochoty na pełen posiłek. Świetnie smakują zarówno solo, jak i z dipem lub innymi dodatkami.
Składniki: 57,5% kukurydza popcornowa – bez łuski, granulat kukurydziany (24,1% mąka kukurydziana, olej rzepakowy), oliwa z wytłoczyn z oliwek, sól, dekstroza (kukurydziana), serwatka w
proszku (z mleka), cebula w proszku, laktoza (z mleka), mleko w proszku, suszona natka pietruszki, ekstrakt z drożdży, syrop skrobiowy (kukurydziany), regulatory kwasowości: kwas
mlekowy i kwas jabłkowy, aromat. Możliwa obecność soi i gorczycy.