Facebook

 

 

 

 

 

 

 

 

Zobacz więcej

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zobacz więcej

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zobacz więcej

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zobacz więcejZobacz więcej

 

wszystkie produkty
bezglutenowe Produkty: Wafle w czekoladzie i polewie

  • Więcej
    Wafle w czekoladzie

    milk

    Wartość odżywcza

    Wartości odżywcze na 100 g na wafel (ok. 16,3g) % RWS na wafel
    Wartość energetyczna 1943 kJ / 460 kcal 314 kJ / 75 kcal 4%
    Tłuszcz, w tym:
    17,3 g 2,8 g 4%
    -kwasy tłuszczowe nasycone 10,0 g 1,6 g 8%
    Węglowodany, w tym:
    67,1 g 10,9 g 4%
    -cukry 26,0 g 4,2 g 5%
    Błonnik 2,6 g 0,4 g
    Białko 7,8 g 1,3 g 3%
    Sól 0,11 g 0,02 g <1%

    RWS Referencyjna Wartość Spożycia

    Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej

    (8400 kJ / 2000 kcal ).

    Wafle ryżowe w czekoladzie mlecznej wypiekane są z całych ziaren ryżu brązowego i polane czekoladą mleczną. Stanowią idealne połączenie chrupkiego wafla ryżowego z apetycznym i słodkim smakiem czekolady. Doskonale sprawdzą się jako sycąca przekąska, również dla osób na diecie bezglutenowej. Opakowanie zawiera 4 sztuki wafli.

    Składniki:
    52% ryż brązowy, 48% czekolada mleczna (cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, mleko odtłuszczone w proszku, emulgator: lecytyna sojowa).

  • Wartość odżywcza

    Wartości odżywcze na 100 g na wafel (ok. 16,3g) % RWS na wafel
    Wartość energetyczna 1921 kJ / 458 kcal 315 kJ / 75 kcal 4%
    Tłuszcz, w tym:
    18,1 g 3,0 g 4%
    -kwasy tłuszczowe nasycone 10,4 g 1,7 g 9%
    Węglowodany, w tym:
    64,6 g 10,5 g 4%
    -cukry 22,8 g 3,7 g 4%
    Błonnik 5,3 g 0,9 g  
    Białko 6,5 g 1,1 g 2%
    Sól 0,02 g 0,01 g <1%

    RWS Referencyjna Wartość Spożycia

    Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej

    (8400 kJ / 2000 kcal ).

    Więcej
    Wafle w czekoladzie

    dark

    Wafle ryżowe w czekoladzie deserowej wypiekane są z całych ziaren ryżu brązowego i polane czekoladą deserową. Stanowią idealne połączenie chrupkiego wafla ryżowego z apetycznym i słodkim smakiem czekolady. Doskonale sprawdzą się jako sycąca przekąska, również dla osób na diecie bezglutenowej. Opakowanie zawiera 4 sztuki wafli.

    Składniki:
    52% ryż brązowy, 48% czekolada deserowa (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgatory: lecytyna sojowa i E 476, aromat: wanilina). Produkt może zawierać śladowe ilości mleka.

  • Wartość odżywcza

    Wartości odżywcze na 100 g na wafel (ok. 16,3g) %RWS na wafel
    Wartość energetyczna 1960 kJ  467 kcal 319 kJ   76 kcal 4%
    Tłuszcz, w tym:
    18,0 g 2,9 g 4%
    -kwasy tłuszczowe nasycone 16,6 g 2,7 g 14%
    Węglowodany, w tym:
    69,2 g 11,3 g 4%
    -cukry 28,6 g 4,7 g 5%
    Błonnik 1,7 g 0,3 g  
    Białko 6,1 g 1,0 g 2%
    Sól 0,24 g 0,04 g <1%

    RWS Referencyjna Wartość Spożycia

    Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej

    (8400 kJ / 2000 kcal ).

    Wafle ryżowe w polewie jogurtowej wypiekane są z całych ziaren ryżu brązowego i polane polewą jogurtową. Stanowią idealne połączenie chrupkiego wafla ryżowego z apetycznym i delikatnym smakiem jogurtu. Są produktem bezglutenowym. Doskonale sprawdzą się jako sycąca przekąska, również dla osób na diecie bezglutenowej. Opakowanie zawiera 4 sztuki wafli.

    Składniki:
    52% ryż brązowy, 48% polewa jogurtowa (cukier, całkowicie utwardzony tłuszcz palmowy, serwatka w proszku [z mleka], proszek jogurtowy [z mleka], emulgator: lecytyna sojowa). Produkt może zawierać śladowe ilości orzechów laskowych i migdałów.

    Więcej
    Wafle w polewie

    yogurt

Facebook