Strona główna
- /
- Produkty
- /
- Wafle w czekoladzie i polewie
wszystkie produkty
bezglutenowe
Produkty: Wafle w czekoladzie i polewie
-
Więcej
Wafle ryżowo-kukurydziane z solą morską w czekoladzie białej z karmelem
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza na 100 g na porcję (1 wafel = ok. 15 g) Wartość energetyczna 1992 kJ / 475 kcal 297 kJ / 71 kcal Tłuszcz, w tym: 19,5 g 2,9g -kwasy tłuszczowe nasycone 11,0 g 1,7 g Węglowodany, w tym: 65,6 g 9,8 g -cukry 27,5 g 4,1 g Błonnik 2,2 g 0,3 g Białko 8,1 g 1,2 g Sól 0,41 g 0,06 g Opakowanie zawiera 2 porcje produktu (2 wafle) po około 15 g.
Wafle ryżowo-kukurydziane w czekoladzie białej z karmelem wypiekane z ziaren ryżu brązowego oraz mąki kukurydzianej. Stanowią idealne połączenie chrupkiego wafla ryżowo-kukurydzianego z apetycznym i wyrazistym smakiem czekolady białej z karmelem. Doskonale sprawdzą się jako sycąca przekąska, również dla osób na diecie bezglutenowej. Opakowanie zawiera 2 sztuki wafli.
- 52% czekolady białej z karmelem,
- 1 wafel to tylko 71 kcal
- aksamitne i chrupiące,
- alternatywa dla konwencjonalnych słodyczy.
Składniki: czekolada biała z karmelem 52% (cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, karmel z odtłuszczonego mleka w proszku 10,5% (odtłuszczone mleko w proszku, serwatka w proszku (z mleka), cukier, tłuszcz mleczny, naturalny aromat waniliowy), mleko odtłuszczone w proszku, cukier karmelizowany 1,5%, miazga kakaowa, emulgator: lecytyna słonecznikowa, sól), 25% ryż brązowy, mąka kukurydziana, olej rzepakowy, 0,3% sól morska. Możliwa obecność soi.
-
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza na 100 g na porcję (1 wafel = ok. 15 g) Wartość energetyczna 2010 kJ / 479 kcal 302 kJ / 72 kcal Tłuszcz, w tym: 20,5 g 3,1 g -kwasy tłuszczowe nasycone 11,6 g 1,7 g Węglowodany, w tym: 65,9 g 9,9 g -cukry 27,5 g 4,1 g Błonnik 52,0g 0,3 g Białko 6,8 g 1,0 g Sól 0,11 g <0,02 g Opakowanie zawiera 2 porcje produktu (2 wafle) po około 15 g.
WięcejWafle ryżowo-kukurydziane w czekoladzie różowej
Wafle ryżowo-kukurydziane w czekoladzie różowej wypiekane z ziaren ryżu brązowego oraz mąki kukurydzianej. Stanowią idealne połączenie chrupkiego wafla ryżowo-kukurydzianego z apetycznym i wyrazistym smakiem czekolady różowej. Doskonale sprawdzą się jako sycąca przekąska, również dla osób na diecie bezglutenowej. Opakowanie zawiera 2 sztuki wafli.
-
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza na 100 g na porcję (1 wafel = ok. 15 g) Wartość energetyczna 1993 kJ / 475 kcal 298 kJ / 71 kcal Tłuszcz, w tym: 19,4 g 2,9 g -kwasy tłuszczowe nasycone 10,8 g 1,6 g Węglowodany, w tym: 64,9 g 9,7 g -cukry 27,5 g 4,1 g Błonnik 2,1 g 0,3 g Białko 9,1 g 1,4 g Sól 0,11 g 0,02 g Opakowanie zawiera 2 porcje produktu (2 wafle) po około 15 g.
Bazą dla tej słodkiej przekąski jest wafel jaglany wypiekany z kaszy jaglanej z dodatkami. Oblany pyszną czekoladą mleczną stanowi doskonałą przekąskę dla każdego łasucha. Co więcej, pysznym smakiem wafli jaglanych w czekoladzie mlecznej mogą się cieszyć także osoby będące na diecie bezglutenowej. Produkt zawiera też błonnik. Dzięki zastosowaniu mniejszego, poręcznego opakowania mieszczącego w sobie dwa pyszne krążki – możesz je zabrać ze sobą wszędzie i sięgnąć po pyszną, słodką przekąskę zawsze, kiedy tylko będziesz mieć na to ochotę.
– produkt bezglutenowy
– źródło błonnika
– 52% czekolady mlecznej
– 1 wafel to tylko 71 kcal
– cienkie i chrupiące
– w poręcznym opakowaniu
– alternatywa dla konwencjonalnych słodyczyWięcejWafle jaglane w czekoladzie mlecznej
-
Więcej
Wafle jaglane w czekoladzie deserowej
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza na 100 g na porcję (1 wafel = ok. 15 g) Wartość energetyczna 1982 kJ / 473 kcal 296 kJ / 71 kcal Tłuszcz, w tym: 20,3 g 3,0 g -kwasy tłuszczowe nasycone 11,3 g 1,7 g Węglowodany, w tym: 62,2 g 9,3 g -cukry 24,0 g 3,6 g Błonnik 5,1 g 0,8 g Białko 7,8 g 1,2 g Sól 0,01 g <0,01 g Opakowanie zawiera 2 porcje produktu (2 wafle) po około 15 g.
Wafle jaglane w czekoladzie deserowej to dwa krążki wypieczone z kaszy jaglanej i oblane pyszną czekoladą deserową. Są świetne dla osób, które lubią słodycze i cenią sobie najwyższą jakość słodkich przekąsek. Ich wyjątkowy smak zawdzięczamy chrupkości wafla jaglanego w połączeniu z pyszną czekoladą deserową. Idealnie sprawdzą się jako przekąska dla osób na diecie bezglutenowej. Zawierają też błonnik. Dzięki zastosowaniu mniejszego opakowania, mieszczącego w sobie dwie porcje wafli, można je mieć zawsze pod ręką.
– produkt bezglutenowy
– źródło błonnika
– 52% czekolady deserowej
– 1 wafel to tylko 71 kcal
– cienkie i chrupiące
– w poręcznym opakowaniu
– alternatywa dla konwencjonalnych słodyczy -
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza na 100 g na porcję (1 wafel = ok. 16,3 g) Wartość energetyczna 1994 kJ / 475 kcal 325 kJ / 77 kcal Tłuszcz, w tym: 19,6 g 3,2 g -kwasy tłuszczowe nasycone 12,1 g 2,0 g Węglowodany, w tym: 65,3 g 10,6 g -cukry 30,8 g 5,0 g Błonnik 2,8 g 0,5 g Białko 8,0 g 1,3 g Sól 0,12 g 0,02 g Opakowanie zawiera 4 porcje produktu (4 wafle) po około 16,3 g.
WięcejWafle ryżowe w czekoladzie mlecznej
Wafle ryżowe w czekoladzie mlecznej wypiekane są z całych ziaren ryżu brązowego i polane czekoladą mleczną. Stanowią idealne połączenie chrupkiego wafla ryżowego z apetycznym i słodkim smakiem czekolady. Doskonale sprawdzą się jako sycąca przekąska, również dla osób na diecie bezglutenowej. Opakowanie zawiera 4 sztuki wafli.
– produkt bezglutenowy
– 48% czekolady mlecznej
– wypiekane z pełnego ziarna
– 1 wafel to tylko 77 kcal
– aksamitne i chrupiące
– alternatywa dla konwencjonalnych słodyczy
– cienkie i chrupiące -
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza na 100 g na porcję (1 wafel = ok. 16,3 g) Wartość energetyczna 2003 kJ / 478 kcal 328 kJ / 78 kcal Tłuszcz, w tym: 20,0 g 3,3 g -kwasy tłuszczowe nasycone 12,2 g 2,0 g Węglowodany, w tym: 64,3 g 10,5 g -cukry 26,7 g 4,4 g Błonnik 4,4 g 0,7 g Białko 7,9 g 1,3 g Sól 0,02 g <0,01 g Opakowanie zawiera 4 porcje produktu (4 wafle) po około 16,3 g.
Wafle ryżowe w czekoladzie wypiekane są z całych ziaren ryżu brązowego i polane czekoladą. Stanowią idealne połączenie chrupkiego wafla ryżowego z apetycznym i słodkim smakiem czekolady. Doskonale sprawdzą się jako sycąca przekąska, również dla osób na diecie bezglutenowej. Opakowanie zawiera 4 sztuki wafli.
– produkt bezglutenowy
– 48% czekolady deserowej
– wypiekane z pełnego ziarna
– 1 wafel to tylko 78 kcal
– aksamitne i chrupiące
– alternatywa dla konwencjonalnych słodyczyWięcejWafle ryżowe w czekoladzie deserowej
-
Więcej
Wafle ryżowe w polewie jogurtowej
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza na 100 g na porcję (1 wafel = ok. 16,3 g) Wartość energetyczna 1993 kJ / 475 kcal 326 kJ / 78 kcal Tłuszcz, w tym: 20,0 g 3,3 g -kwasy tłuszczowe nasycone 18,2 g 3,0 g Węglowodany, w tym: 66,4 g 10,8 g -cukry 31,2 g 5,1 g Błonnik 1,5 g 0,2 g Białko 6,6 g 1,1 g Sól 0,24 g 0,04 g Opakowanie zawiera 4 porcje produktu (4 wafle) po około 16,3 g.
Wafle ryżowe w polewie jogurtowej wypiekane są z całych ziaren ryżu brązowego i polane polewą jogurtową. Stanowią idealne połączenie chrupkiego wafla ryżowego z apetycznym i delikatnym smakiem jogurtu. Są produktem bezglutenowym. Doskonale sprawdzą się jako sycąca przekąska, również dla osób na diecie bezglutenowej. Opakowanie zawiera 4 sztuki wafli.
– produkt bezglutenowy
– 48% polewy jogurtowej
– wypiekane z pełnego ziarna
– 1 wafel to tylko 78 kcal
– aksamitne i chrupiące
– alternatywa dla konwencjonalnych słodyczy